Отзиви на клиенти

user-150x150

Останах много доволен от отношението и работата която свършихме.

Димитър

За въпроси

За фирмата

АЛФА АГРИ ООД е създадена през 2015 година, като основателите на фирмата Петьо Генчев и Стоян Караджов се осланяме на едно простичко правило в бизнеса „ДОВЕРИЕТО”. Благодарение на дългогодишния си опит в сферата на земеделието Ние сме натрупали голяма клиентска база, която постоянно разширяваме.

Защо да изберете нас?

В днешно време АЛФА АГРИ ООД е оторизиран дилър на Беларус, Мass, KAMT, Maschio Gaspardo, Pronar, Agrex, Expom, Ремби, AgroDurmaz, Cel-Mak, субдилър на Rostselmash, Steyr и други. Заемаща челна позиция на пазарния дял в региона, АЛФА АГРИ ООД е сигурен и надежден партньор. За всички машини, които АЛФА АГРИ ООД предлага е осигурен гаранционен и […]

С какво се занимаваме?

Освен че предлагаме качествени машинни за селското стопанство ние предлагаме гаранционен и извън гаранционен сервиз със оригинални части на цялата техника закупена от Алфа Агри ООД.

Нашата мисия

Нашата мисия е да предоставим на клиентите си разнообразие от качествени и надеждни машини за селското стопанство. Предлагаме богата гама от трактори, култиватори, дискови брани, плугове, сеялки, ремаркета, торачки, пръскачки, надробители, продълбочители, валяци, товарачи и други. Ние полагаме иновативност да подберем и поднесем най – доброто на пазара за да удовлетворим своите клиенти.

За въпроси и предложения

Не се колебайте да задавате всякакви въпроси, свързани със нашите продукти.

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian