dsc05803

Алфа Агри представи богата гама земеделски инвентар за малки и средни стопанства по време на АГРА 2019

По време на международното селскостопанско изложение АГРА 2019 в Пловдив, Алфа Агри предложи на своите настоящи и бъдещи клиенти богата гама от машини подходящи както за малки, така и за средни по големина стопанства.

Фирмата е региоанлен представител на българския производител на селскостопански инвентар КАМТ и от дълги години успешно представя марката като една от производителите с най-качествени и надеждни машини в България.

На щанда на Алфа Агри бяха изложени някои от най-продаваните модели на фирма КАМТ, а именно навесни и прикачни култиватори за слята повърхност. Те се характеризират със своята здравина, устойчивост на всякакъв вид почви и разнообразни работни ширини. Всеки детайл от машините са изработени от качествени материали и това допринася за тяхната надеждност и висока производителност.

По време на изложението бяха представени и италианските тороразпръскващи машини AGREX, на които фирмата също е представител. Голямо преимущество при тях е възможността за лесна настройка, което от своя страна гарантира висока прецизност. Предлагат се с обем на бункерите от 1500 до 3200 л., а работната ширина достига до 36м.  Новост при торачките AGREX е, че те са оборудвани с интегрирана притегляща система, вградена на двойната рама, а нормата на торене се поддържа от компютър. Това гарантира висока прецизност независимо от скоростта на трактора.

Култиваторите за окопни култури на турския производител DURMAZ също предизвикаха голям интерес от страна на посетителите на изложението. Те са подходящи за междуредова обработка на почвата при царевица, слънчоглед, картофи, захарно цвекло, тютюн и др. Характерно за тези окопни култиватори е, че запазват влажността на почвата, раздробяват почвата така, че спомагат за по-доброто проникване на въздуха и слънчевите лъчи в нея. Благодарение на предпазните дискове, с които са оборудвани, може да се култивират и площи с много малки растения, което възпрепятства израстването на плевели и увеличава добивите.

Фермерите имаха възможност и да видят трактори от марката Беларус, на които Алфа Агри е регионален представител. Изложеният модел бе Беларус 820 с мощност 82 к.с. Тракторът е оборудван с 4-цилиндров дизелов двигател Д-243, сух, еднодисков съединител, механична скоростна кутия и независим ВОМ –  540/1000 об/мин. Резервоарът за гориво е с вместимост 130 л., а товароподемността достига до 3200 кг.

Стоян Караджов – един от управителите  и съсобственик на Алфа Агри представи пред екип на Агро-Сделка.БГ изгодните условия за закупуване на цялата гама машини предлагани от фирмата:
„Предлагаме на нашите клиенти изгодни условия за лизинг на всички машини, тъй като работим с всички лизингови дружества. Съдействаме винаги на нашите клиенти за оптимално добри условия.“

Повече информация за всички машини предлагани от Алфа Агри ООД може да получите на телефон 0886 770 890,0883 770 890, както и на имейл [email protected] .

Източник:  Агро Сделка.БГ

Leave a Comment